Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δημοτικοί αστυνομικοί έξω από τα γραφεία της ΝΔ





Έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού έχουν συγκεντρωθεί δημοτικοί αστυνομικοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ένταξή τους σε καθεστώς κινητικότητας. Αντιπροσωπεία των δημοτικών αστυνομικών θα έχει συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τσιμάρα, γενικό διευθυντή της ΝΔ. Είχε προηγηθεί νωρίτερα μοτοπορεία τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκέντρωση για λίγη ώρα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Οι εργαζόμενοι που αντιδρούν στο πρόγραμμα απολύσεων και κινητικότητας στο Δημόσιο συνεχίζουν σήμερα τιςκινητοποιήσεις τους με στάσεις εργασίας και συλλαλητήρια διαμαρτυρίας. Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει παναττική στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, ενώ στις 12:30 διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Παναττικό συλλαλητήριο πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ τις 20:00 το βράδυ στο Σύνταγμα. Γενική απεργία στις 16 Ιουλίου έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Για αύριο Παρασκευή η ΠΟΕ - ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 11:30 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις 12:00 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στη Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Το Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε αποχή από κάθε εργασία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την επόμενη βδομάδα, με έναρξη από τη Δευτέρα, με Διαρκείς Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και καταλήψεις σε όλους τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου