Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η μισή αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Το κολυμβητήριο εφέτος έμεινε κλειστό!

«Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε Παιδεία, Αθλητισμός και Πολιτισμός, εξακολουθούν να 
είναι για μας πρώτη προτεραιότητα» επισήμανε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο 
οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του προγράμματος. Παράλληλα, όπως τόνισε:«Επιδιώκουμε να δώσουμε ευκαιρίες και κίνητρα στους δημότες να χαίρονται την συμμετοχή  και την ψυχαγωγία που προσφέρει ο αθλητισμός».

     Αυτές ήταν οι δηλώσεις του δημάρχου στην εκδήλωση λήξης του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης για μαθητές δημοτικού σχολείου που έγινε στο κολυμβητήριο του Β΄ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.    
       Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Γιατί στο κολυμβητήριο λειτούργησε μόνο η μικρή πισίνα ενώ η μεγάλη πισίνα που προπονούνται οι Σύλλογοι Κολύμβησης παρέμεινε κλειστή από το Φθινόπωρο μέχρι τον Μάη λόγω έλλειψης χρημάτων για την θέρμανσή της ενώ συζητείται να κλείσει  σε λίγες μέρες, πάλι λόγω έλλειψης χρημάτων. 
      Εμείς να σημειώσουμε ότι ποτέ δεν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο το κλείσιμο της μεγάλης πισίνας, ποτέ δεν συζητήθηκε το οικονομικό πρόβλημα του Οργανισμού, οι προτεραιότητες που θέτει και η αναζήτηση λύσεων, λες και είναι προσωπικό φέουδο.
     Ένα κλείσιμο της μεγάλης πισίνας που παρά τις χαμηλών τόνων διαμαρτυρίες των συλλόγων δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ  και τους πολίτες δεν ενοχλήθηκε καθόλου η δημοτική αρχή.
      Σήμερα πανηγυρίζουν παρέα με τα ΜΜΕ, κάνουν δηλώσεις και μιλάνε για πρώτη προτεραιότητα ο Αθλητισμός  τη στιγμή που κλείνουν τη μεγάλη πισίνα και στερούν από τους αθλητές των ομάδων την προπόνηση, ουσιαστικά εν κρυπτώ, χωρίς να αναζητούν λύσεις, χωρίς να διεκδικούν πιστώσεις, όντας προσκολλημένοι παντί τρόπω στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου