Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τι συμβάνει με τους βυθιζόμενους κάδους στην Κατερίνη;



Αυτό γράφαμε σε σχόλιο μας στις 6 /6 από αυτό το blog. 
Απάντηση φυσικά δεν πήραμε. 
   Ακούσαμε όμως σε συνέντευξή του δημάρχου  σε φιλικό του site, ότι δήθεν το μηχάνημα είναι εντάξει αλλά δεν υπάρχει οδηγός με αντίστοιχο δίπλωμα να το χειριστεί.     
   Προχθές Παρασκευή με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κυριακίδη επισκεφθήκαμε το γκαράζ του Δήμου, συνομιλήσαμε με τους εκεί υπευθύνους οι οποίοι μας ενημέρωσαν ότι το μηχάνημα αυτό ( παπαγαλάκι) δεν έχει πάρει ακόμα την άδεια κυκλοφορίας ( αποτελεί μετατροπή απορριμματοφόρου σε γερανοφόρο) ότι στις δοκιμές ανταποκρίνεται, και όταν θα πάρει την άδεια κυκλοφορίας τότε θα προκύψει και το είδος της άδειας χειριστή που θα χρειαστεί, άδεια που μπορεί να έχουν οι οδηγοί του δήμου.
Ακόμα όμως και στην περίπτωση που δεν έχουν υπάρχει το ενδιαφέρον από τους οδηγούς να βγάλουν την απαιτούμενη άδεια οδήγησης.
Ως εκ τούτου ο κ. Χιονίδης δεν λέει την αλήθια για την μη κυκλοφορία του γερανοφόρου  και για την μη εφαρμογή των βυθισμένων κάδων.
      Ακόμα όμως και μετά τις σχετικές δηλώσεις του κ. Χιονίδη υπάρχουν σοβαρές υπηρεσιακές ενστάσεις στην λειτουργία του γερανοφόρου για λόγους προστασίας των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου