Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ήρθε νωρίς φέτος το καλοκαίρι κ. Χιονίδη;

Επείγουσα συνεδρίαση λοιπόν της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κατερίνης και διαβάστε παρακαλώ την αιτιολογία του επείγοντος: «Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις: α) ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής …….».

Δηλαδή ήρθε πιο νωρίς φέτος η καλοκαιρινή περίοδος και δεν το είχαμε προβλέψει, αποκτήσαμε ξαφνικά παραλίες, ή ήρθε μόλις χθες η εγκύκλιος σε μια κατά τα άλλα Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Απλά η κεντρική διοίκηση είναι διαλυμένη οι δημοτικές υπηρεσίες τρέχουν και δεν προλαβαίνουν, οι Τροϊκανές κυβερνήσεις ράβουν και ξηλώνουν νόμους και διατάξεις κατά το δοκούν και οι υποστηρικτές τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δήμαρχοι που εκλέχτηκαν με την υποστήριξη των κομμάτων της τρικομματικής και επιδιώκουν να υποστηριχτούν ξανά από αυτούς κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και τρέχουν με επείγουσες διαδικασίες να προλάβουν. Και τέλος λεφτά δεν υπάρχουν και οι δήμαρχοι δεν διεκδικούν.
Ο κ. Χιονίδης όταν τον ρωτήσαμε για τα κουνούπια έριξε όλο το βάρος της καθυστέρησης της καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια!

Δεν μας εξηγεί όμως την καθυστέρηση στις δικές τους αρμοδιότητες που είναι η καθαρισμός και φύλαξη των παραλιών;

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης:

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής.

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στις 04 Ιουνίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 σύμφωνα με μας διατάξεις των άρθρων 73 και 75, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα:

1.     
Έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για την εργασία «Καθαρισμός παραλιακών ακτών Δήμου Κατερίνης (έτους 2013)» προϋπολογισμού 48.319,47 ευρώ εκτός ΦΠΑ.

2.     
Έγκριση πρακτικών του διαγωνισμού για την εργασία «Φύλαξη ακτών 2013» προϋπολογισμού 75.939,10 ευρώ εκτός ΦΠΑ.

3.     
Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός των όρων του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια φωτοαντιγραφικού υλικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου Κατερίνης» προϋπολογισμού 23.646,20 ευρώ εκτός ΦΠΑ.

4.     
Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καταρτισμός των όρων του ανοιχτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του δήμου Κατερίνης και των νομικών του προσώπων» προϋπολογισμού 196.518,10 ευρώ

5.     
Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για την υπηρεσία με τίτλο «Συντήρηση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού του Δήμου Κατερίνης» προϋπολογισμού 24.766,80 ευρώ εκτός ΦΠΑ

6.     
Ορισμός δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του δήμου Κατερίνης.
                                                            
Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα διότι πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις: α) ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου (θέματα 1 και 2), β) προκειμένου να προχωρήσει ο Δήμος σε διάφορες προμήθειες και εργασίες για την εύρυθμη λειτουργία του (θέματα 3, 4, 5) και γ) να οριστούν δικηγόροι για την προστασία των συμφερόντων του.
                                       Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
  Σάββας Χιονίδης
                                    

                                          
                                    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου